نقد و بررسی اجمالی

خواص روغن کرچک برای پوست و‌مو🟢
.

روغن کرچک یکی از مواد ضدالتهاب و ضدباکتری است که به‌سبب داشتن مواد مورد نیاز برای سلامت پوست و مو، در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد بسیاری دارد. این روغن که از عصاره‌ی دانه‌ی کرچک به‌دست می‌آید، یکی از مواد خام مفید با پایه‌ی زیستی است که حتی در تولید دارو نیز از آن استفاده می‌شود. نام علمی آن ریسینوس کامیونِس و خاستگاه آن آفریقا و هند است. 
.
.

*         
خواص روغن کرچک برای پوست
 کاهش التهاب‌های پوستی
التهاب‌های پوستی ناشی از آفتاب سوختگی، آکنه و خشکیِ پوست به کمک روغن کرچک درمان می‌شوند.
.

یکی از اثرات اعجاب‌انگیز روغن کرچک، کاهش روند پیری پوست است. روغن کرچک با نفوذ به عمق پوست به تولید کلاژن و الاستین کمک می‌کند؛ این امر موجب آبرسانی به پوست می‌شود و آن را نرم‌تر می‌کند؛ در نتیجه ایجاد چروک و خطوط ریز به‌تأخیر می‌افتد و پوست لطیف‌تر و جوان‌تر می‌شود. برای رفع خطوط ریز اطراف چشم نیز می‌توان از روغن کرچک استفاده کرد.
.

. . کاهش آکنه
روغن کرچک سرشار از رسینولئیک اسید است؛ این ماده باکتری‌های مولد آکنه را از بین می‌برد. افرادی که پوست آنها دچار آکنه شده و استفاده از روغن‌های دیگر موجب بسته‌شدن منافذ پوست و در نتیجه بدترشدن مشکل‌شان می‌شود، می‌توانند از روغن کرچک برای درمان آکنه استفاده کنند
.

. خاصیت مرطوب‌کنندگی
روغن کرچک مرطوب‌کننده‌ای فوق‌العاده است. اسیدهای چرب بسیار غلیظ موجود در این روغن، به‌راحتی در پوست نفوذ می‌کند و با آب‌رسانی، باعث درمان خشکی پوست می‌شوند
.
.


جلوگیری از ترک‌های بارداری
ترک‌های بارداری به‌دلیل کشیدگی بیش‌ازحد پوست در دوران بارداری به‌وجود می‌آید. هرچه پوست خاصیت کشسانی بیشتری داشته باشد، کمتر ترک می‌خورد. استفاده از روغن کرچک برای این منظور مناسب است.
.

. از بین‌برنده‌ی لکه‌ها
توانایی روغن کرچک در از بین بردن رنگ‌دانه‌ها سبب می‌شود از این روغن برای از بین بردن لکه های روی پوست استفاده شود.
همان‌طور که قبلا گفته شد این روغن به‌خاطر داشتن اسیدهای چرب به‌ویژه اسید چرب امگا ۳ خاصیت آب‌رسانی دارد و هم‌زمان به رشد بافت‌های سالم کمک می‌کند و پوستی صاف و بدون ترک برای شما به‌ارمغان می‌آورد.
.
.

واص روغن کرچک برای موها
افزایش رشد مو
.

یکی از راه‌حل‌های بسیار عالی برای افزایش رشد مو استفاده از روغن کرچک است. ماساژ پوست سر با این روغن، مو را محکم‌تر و بلندتر می‌کند. این روغن با افزایش جریان خون در فولیکول‌ها رشد مو را افزایش می‌دهد. اسیدچرب امگا ۹ موجود در این روغن برای سلامت و مراقبت از مو و جلوگیری از موخوره مفید است، شکنندگی مو را کاهش می‌دهد و مو را نرم و مرطوب نگه می‌دارد.
.
.

مزایای روغن کرچک برای مژه ها و ابرو
این فقط اثر مرطوب کننده روغن کرچک نیست که رشد موها را ترویج می دهد. بلکه روغن کرچک حاوی بسیاری از مواد مغذی و مواد معدنی است که مژه و ابرو را تغذیه و تقویت می کند.

+ ادامه مطلب - بستن

امتیاز کاربران به روغن کرچک

شما هم می‌توانید در مورد این کالا نظر بدهید.

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا از روغن سبز خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید
    0
    logo